Friss képek
Emilia Clarke Hungary
Magyar rajongói oldal a csodálatos színésznőről
Emilia Clarke Hungary I Milly-Clarke.com I Magyar rajongói oldal a csodálatos színésznőről » A Han Solo film első promóképe
user
Devin
clock-o
2017.12.28.

Sziasztok! A tegnapi nap látott napvilágot a Han Solo film legelső promóképe, mely immáron hivatalos! Többek között a Redditen jelent meg elsőnek, így még kétséges volt a hitelessége, azonban most már nem. A film végre premierdátumot is kapott: 2018. május 25. -én debütál a mozikban! Egyéb érdekesség még, hogy a Disney ugyan leszedette a fotót (bár ami az interneten van, az ott is marad) egy orosz naptárról rajta ez első promóképpel. Még egy plusz pont a megbízhatósága mellett.

Valamint ugyan ígértem, hogy többször fogok jelentkezni, azonban nem sikerült… megint. Szóval, mivel szeretem az oldalt és a színésznőt is, így úgy döntöttem, fel szeretnék venni egy társszerkesztőt. Ha van kedved az oldal szerkesztéséhez és szereted Emiliát is, akkor ne habozz! Jelentkezni az emiliaclarkehun@gmail.com címen, vagy oldalt a chatban is tudsz!

Ezen kívül pótoltam a galériában az elmúlt időszak új magazin szkennjeit és fotósorozatait, amik így már az odalon is megtekinthetőek. Utólag is kellemes ünnepeket, remélem mindenkinek jól telt a karácsonya!

Legújabb fotók a galériánkban

Filmek – Han Solo film (2018) – Promóképek
Fotósorozatok – 2017 – The Telegraph
Fotósorozatok – 2017 – Harper’s Bazaar US
Magazin scannek – 2017 – Harper’s Bazaar US (December/Január)

comments
Mit gondolsz?