Friss képek
Emilia Clarke Hungary
Magyar rajongói oldal a csodálatos színésznőről
Emilia Clarke Hungary I Milly-Clarke.com I Magyar rajongói oldal a csodálatos színésznőről » Az oldalról

Adatok

Nyitás:  2017. július 13
Oldal témája:  Emilia Clarke
Jelenlegi szerkesztő:  Devin
Volt szerkesztők:  Gwen és Tamesz
Design:  Devin
Tartalom: milly-clarke.gp, Devin
Források: Legfőbbképpen külföldi rajongói oldalak, de olyan lapok is, mint az EW, TVLine, stb
Kódok, tippek: Nikkii, Efruse, Brielle, Linda

Jogi nyilatkozat

Az oldal tartalmát a szerkesztők/ A milly-clarke.gp készítette. A szereksztők pusztán rajongói a színésznőnek, semmilyen kapcsolatot nem ápolunk sem vele, sem bármelyik rokonával, ismerősével, munkatársaival. Lapunk készítéséből semmilyen bevétel nem származik, pusztán kedvtelésként szerkesztjük. A cikkek, interjúk és egyéb apróságok mind az odlal tulajdonát képezi, akárcsak a design. Az oldal tartalmmát ellopni szigorúan tilos! 

Copyright milly-clarke.com © 2017
 

Az oldal története

Az oldal elődje a milly-clarke.gportal.hu volt, melyet Tamesz és Kat vezetett. 2017 májusában Gwen, Tamesz és én úgy döntöttünk, belevágunk egy Emiliáról szóló rajongói oldalba, melynek címe végül az elődé lett, milly-clarke.com. A későbbiek során elkezdtük a munkálatokat design és tartalom terén, közel két hónapos munka után pedig megnyitottuk lapunk kapuit. Tamesz ekkorra sajnos kilépett, viszont megengedte, hogy felhasználjuk a gp -s oldal tartalmait, Gwen és én pedig folytattuk tovább., majd Gwen sajnos felhagyott a szerkesztéssel. Rengeteg mindent köszönhetek nekik és a nevük mindig fent lesz  majd az oldalon.

 

Miért pont Emilia?

Nos, röviden szólva (az én szemszögemből nézve) a Trónok Harca folyamán találkoztam először Emiliával a vásznon és azonnal megkedveltem mind a színésznőt, mind a karakterét. Gondolkoztam előtte is rajta, hogy miért ne csinálhatnék rajongói oldalt, azonban egy ideig nem vágtam bele. Később azonban sikerült Tamesszal és Gwennel és nem is bántam meg. Nagyon megfogott Emilia és a játéka is tetszik.

 

Előző kinézetek

(Kattints a képre a nagyobb méretért)

Design #01
2017. 7. 13 – 2017. 8. 10