Friss képek
Emilia Clarke Hungary
Magyar rajongói oldal a csodálatos színésznőről
Emilia Clarke Hungary I Milly-Clarke.com I Magyar rajongói oldal a csodálatos színésznőről » Hírek a fináléról és a Star Wars filmről
user
Devin
clock-o
2017.08.25.

Sziasztok! Bizonyára észrevettétek, hogy pár napig nem volt friss hír. Nos, nem igazán voltam gépközelben, de most már itt vagyok és most bepótolom a dolgokat! Először is kiderült, hogy a Trónok Harca 7. évados fináléjának az epizódcíme a The Dragon and the Wolf címet viseli. A cím lehet sokatmondó, annak ellenére, hogy semmi spoilert nem tartalmaz. Egyébként, Daeneryst sem a promóképeken, sem az előzetesben nem látni, ami elég érdekes. Erre persze vannak már teóriák, főleg az előzetesben látott helyszín végett, de ez most nem lényeges.

Kanyarodjunk el kicsit Westeros világától és térjünk rá Emilia egy teljesen más munkájára, a jelenleg cím nélkül futó Star Wars filmre, mely Han Solo korai éveit meséli el. Nemrégiben az egyik színésszel, Michael K. Williams -szel készített interjút a Vanity Fair, aki elárulta, hogy már leforgatta a jeleneteit és az új karaktere lesz az a bizonyos kapocs Han Solo és Emilia karaktere, Kira között. Így van, végre megtudtuk a karaktere nevét is. Egyelőre nem tudunk többet a nevénél, de jelenleg a projekt terén nincs is túl sok hír. Amint kapunk újabb infót, azt azonnal elolvashatjátok az oldalon!

Ha nem akarsz lemaradni a friss hírekről, kövesd a Facebook oldalunkat és/ vagy a twitterünket!

comments
Mit gondolsz?