Friss képek
Emilia Clarke Hungary
Magyar rajongói oldal a csodálatos színésznőről
Emilia Clarke Hungary I Milly-Clarke.com I Magyar rajongói oldal a csodálatos színésznőről » Game of Thrones: A Telltale Games Series

Game of Thrones: A Telltale Games Series az első, a sorozat (Trónok Harca)  alapján készült játék, mely egy 6 részből álló, epizodikus történetet mesél el, mely a döntéseink szerint halad előre. Minden azon dől el, hogy melyik utat választod és a történet eszerint alakul. Az új sztori a Forrester házról szól, egy északi családról Westerosban, akik a Starkoknak tartoznak hűséggel, ám életük gyökeresen megváltozik a Vörös nász után, amikor a Boltonok vállnak Észak örzőivé. A házuknak minden segítségre szükségük lesz, hogy túléljek a köztük és a Whitehill ház közti viszályt, mely lassan háborúba torkollik.
A játék megjelenése után már megerősítették, hogy készül a játék folytatása, a 2. évad.

Adatok a játékról

Kiadás éve 2014. december 2.
Kiadó Telltale Games
Epizódok száma 6
Műfaj Fantasy, Kalanad, Dráma
Korhatár 18+
Származási ország USA
Szerep Daenerys Targaryen

Minimális gépigény

Operációs rendszer Windows XP
Processzor  Core 2 Duo 2GHz
Grafika  ATI vagy NVIDIA videókártya w/512 MB RAM
Memória 3 GB RAM
Korhatár 18+
Dirext X verzió 9.0
Szükséges tárhely legalább 3 GB

A Game of Thrones – A Telltale Games Series az HBO Trónok harca című tévésorozatának testvérjátéka, amiben egy Stark-házhoz hű nemes család sorsa tárul elénk, a közkedvelt fantasyvilág minden kegyetlenségével együtt.

A Game of Thrones – A Telltale Games Series természetesen a Telltale Games korábbi munkáihoz hasonló kalandjáték, vagy inkább interaktív sorozat, melynek első évada hat részen keresztül meséli el a Forrester-ház kálváriáját. A játékosok döntései alapvetően befolyásolják a sztori alakulását, miközben a tévéből már ismerős szereplőkkel és helyszínekkel találkoznak.

Forrás: PCGuru